Gal yra zmoguciu kurie galetu padeti, nusipirkau Audi b4, ir vis man slampa kilimas po vairuotojo sedyne, ten pilna vandens pribege, ir nezinau kaip jis ten gali atsirast dugnas svarus, liukas yra, galvoju gal per nubegimo takus ar pns, bet nematau pro kur jie bega ir kaip juos valyti.
liuko nubegimo ladakai valosi su viela ir vanduo turi ishbegti pro ptirkinius sparnus taipogi priekyje uz stklo kur randasi peciuko vintiletorius kampuose irgi yra ermes vandeniuj ishbegti
Dabar vel issausinau kilima. Isvaliau ten kur liukas prie saugikliu dezutes. Isnaujo graziai izdejau gumyte apsaugine nuo lietaus kur kapoto trosas eina i vidu man atrodo ji kreivai buvo ideta visi latakai dbr isvalyte reiks ziuret kas gausis ir laukt lietaus
buk atsargus , vanduo visai nedraugas su elektra svarbiausia kar tik neitu vanduo nuo kapoto puses y vidu ir dar pravotkes laidu ! nu zinai buna visokiu remontnyku kurie nepadaro darbo iki galo , as jau su tuo susidures..
Armaniss22 parašė:
Dabar vel issausinau kilima. Isvaliau ten kur liukas prie saugikliu dezutes. Isnaujo graziai izdejau gumyte apsaugine nuo lietaus kur kapoto trosas eina i vidu man atrodo ji kreivai buvo ideta visi latakai dbr isvalyte reiks ziuret kas gausis ir laukt lietaus
Gal kas nors turite minčių kaip ta gumą prie saugikliu dėžės suremontuot? Ji išplyšus visai ir leidžia vandenį į vidų...