Sveiki. Pradėsiu nuo to kad jei tema ne čia, tai prašau ją nukreipti ten kur turi būti, tada jau žinosiu, pokolkas naujas, bandau pataikyti.
Mano klausimas dėl sport bakelio. Turiu Audi 90 88m 12mėn, patenkintas esu jau ilgą laiką ir nusprendžiau pasidaryti įdomiau.
Ar yra esmė koks bakelis? Koks jo plotis ir ilgis? Dedant sportini bakeli nenoriu kad pats bakelis šviestūsi. Patarkit kokį bakeli t.y kokios fyrmos ir pan. ieškotis
Prie topačio, jei kas turit bakeli pardavimui mestelkit nuoroda, jei kaina man įkandama pasiderinsim.
Turi lyst po masina ir ziuret kokio dydzio tilptu.del matymosi,tai gali nusipirkes nupust antikorozine juoda danga pati bakeli ir nesimatys. Ir susizinok savo ismetimo vamzdzio skersmeni,nes jei nusipirksi bakeli su didesniu skersmeniu, bus bedu privirint.
Kiek suprantu, norint sužinot skersmenį, tai man reikia pjaut perpus vamzdį ir matuot. O jeigu toks variantas, kadangi pas mane niekas nedaryta, universalus ar orginalūs vamzdžiai, tai nežinos iš forumiečių skersmens?
Na gerai, pasidomėsiu ir bandysiu ieškoti. Dėkui. O gal esi matęs ant pardavimo tokio mm bakeli, ar įvairiu pakelių kruvoj? Internetu aš randu tik pavienius
Ir beje, kokie patarimai, kaip daryti kad nebūtu garsas kriokentis? Pas mane V5 darant su vien N1 bakeliu kaip įsivaizduojate garsą? Ar bus reikalingi rezonatoriai , silenceriai? Aš asmeniškai labai menkai pokolkas išmanau apie visą tai, bandau šviestis.
Garso noriu kiek įmanoma solidesnio jei suprantat apie ką aš.
Redaguotas Deivas 2012-10-29 16:39
o pas tave 2.3 ant 90?
patarciau detis REMUS firmos bakeli sportini brangus jis siaip yra bet geras
neisdega stora skarda kaina nuo 200-400lt
Kinietisku isvis nepatariu nes sudu sudas plona skarda supus jis tau kiaurai ir virinant net su kempu gali skyle pradeginti
2litriukai žinau apie REMUS ir pabijojau kainos. Pavarčiau tuos N1 bakelius, kaina nesikandžioja taip kaip REMUS.
Paaiškinsi gal kodėl kainos skirias? Tarkim 200 - 300 - 400.
Pas mane A90 B3 2.0l. Pirkau turguje kinietiska uz 180lt. Vazineju virs 3metu, nej jis puna nei ka. Tvarkingai privirintas, truputuka islindes, ziurisi graziai ir garsas super. Dirba tiliai, bet vaziuojant 5cilindrai parodo savo.