Reklama














Temos peržiūra
AudiFanai » TAISYKLĖS » Taisyklės
Autorius TAISYKLĖS
Vidma
Administratorius

Nario avataras

Atsijungęs
Pranešimai: 1709
Įstojęs: 18.02.08
Miestas: Vilnius
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2010-03-06 01:28
Mūsų bendruomenė, kaip ir kitos turi tam tikras taisykles, kurių laikimasis arba ne įtakos galimybę reikšti savo nuomonę bei dalintis informacija.\r\nŽemiau surašytos taisyklės galioja visame puslapyje (komentaruose, forume, asmeninėse žinutėse ir t.t.) Kai kurios forumo skiltys gali turėti papildomas taisykles - jų taip pat būtina laikytis.

I. Vartotojų registracija


1 Vienas asmuo gali registruotis tik vieną kartą. Daugialypė registracija nebus toleruojama. Paaiškėjus, jog esate prisiregistravę ir bendraujate keliais slapyvardžiais (nickname), administratorius paprašys pasirinkti tik vieną, o kiti bus panaikinti.
1.2 Registruojantis bus siunčiama žinutė elektroniniu paštu dėl registracijos patvirtinimo, todėl būtina nurodyti veikiantį elektroninio pašto adresą.
1.3 Slapyvardį (nickname) pasirenka pats vartotojas, tačiau jis turi atitikti etikos normas, neįžeisti kitų. Naujam vartotojui pasirinkus slapyvardį labai panašų į jau seniau registruoto vartotojo, kas gali įnešti painiavos bendravime forume, naujojo vartotojo gali būti prašoma slapyvardį pasikeisti.
1.4 Maksimalus leistinas avataro dydis 100x100 pikselių.
1.5 Avatare negali būtį vaizduojamas įžeidžiantis asmeninio, rasinio, etninio, religinio ar seksualinės orientacijos pobūdžio, t.p. pornografinis ir kitas necenzūrinis turinys.
1.6 Komercinio platinimo, reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio avatare ar paraše) turi būti aptarti su forumo administracija. To nepadarius, administracija pasilieka teisę pašalinti be atskiro įspėjimo.
II. Bendros nuostatos

2. Užsiregistravimas forume reiškia sutikimą su forumo taisyklėmis ir jų laikimąsi. Taisyklių nežinojimas - gali būti traktuojamas kaip taisyklių pažeidimas.
2.1 Rašyti žinutes forume gali tik užsiregistravę nariai.
2.2 Visi forume dalyvaujantys asmenys yra lygiateisiai. Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, neįžeidinėkite, nešmeižkite ir negrasinkite kitiems forumo nariams. Žinutės pažeidžiančios šias taisykles bus ištrinamos be išankstinio perspėjimo, o dalyvis įspėjamas arba šalinamas.
2.3 Draudžiama skelbti klaidingą informaciją.
2.4 Necenzūriniai tekstai ar išsireiškimai netoleruojami ir bus ištrinami, o dalyvis įspėtas.
2.5 Veiklų propagavimas, kurios kertasi su LR įstatymais, forume draudžiamas ir tokie pranešimai bus tuoj pat šalinami. Forumo dalyvis, skatinantis įvairias neteisėtas veiklas - forume nepageidaujamas ir bus šalinamas be įspėjimo.
III. Pranešimų rašymas

3. Rašydami žinutes atminkite, jog sakinys prasideda didžiąja raide, o baigiasi tašku. Kartais sakinio viduryje reikia padėti vieną kitą kablelį.
3.1 Nerašykite temos pavadinimo ar žinutės vien didžiosiomis raidėmis, jei tai nėra būtina.
3.2 Rašydami stenkitės naudoti lietuviškas raides, taip jūs parodysite pagarbą lietuvių kalbai bei kitiems forumo dalyviams.
3.3 Neterškite forumo. Nerašykite trumpų, beprasmių, neinformatyvių pranešimų. Visada stenkitės aiškiai aprašyti situaciją ir sudėlioti mintis. Neskubėkite, nes niekas jums negalės padėti, jeigu nesupras apie ką klausiama. Narys nuolat rašantis tokius pranešimus, bus įspėtas, o pasikartojančio piktnaudžiavimo atveju - pašalintas.
3.4 Diskusijose nesiaiškinkite tarpusavio santykių - tam skirtos asmeninės žinutės.
3.5 Flood‘as yra nepageidaujamas. Pasistenkite nerašyti iš eilės kelių žinučių ta pačia tema jei viską galima sutalpinti į vieną žinutę. Savo mintis papildyti yra redagavimo funkcija („EDIT“).
3.6 Kuriamos temos pavadinimas privalo maksimaliai atspindėti temos esmę. Taip kitiems forumo dalyviams bus lengviau susirasti reikiamą informaciją, o jūs greičiau gausite atsakymus į rūpimus klausimus.
3.7 Prieš kurdami naują temą patikrinkite, ar panaši tema dar nėra sukurta. Tą atlikti jums padės Paieška. Pasikartojančios temos bus trinamos, atskirais atvejais redaguojami pavadinimai ar perkeliamos į kitą vietą.
3.8 Tema privalo būti kuriama jos paskirtį atitinkančiame forume.
IV. Santykiai tarp administracijos ir vartotojų

4. Moderatorius turi teisę ištrinti, perkelti, redaguoti kitų forumo dalyvių žinutes, užrakinti/atrakinti ar perkelti temą.
4.1 Už forumo taisyklių nesilaikymą, moderatorius forumo dalyviui gali skirti įspėjimą, apie tai informuodamas narį asmenine žinute.
4.2 Už pakartotinus taisyklių pažeidimus, administratoriams pasitarus, nariui gali būti skirtos griežtesnės priemonės: galimybių forume apribojimas, blokavimas (ribotą laiko tarpą) ar net pašalinimas.
4.3 Atskirais atvejais, kuomet nario piktavališki veiksmai gali pakenkti forumui ir nujaučiama, kad paprastas įspėjimas šiuo atveju jokio efekto neduos, administratorius gali nedelsdamas be įspėjimo blokuoti narį. Vėliau administracijai pasitarus, bus sprendžiami tolimesni veiksmai: paliekamas blokavimas (ribotą laiko tarpą), narys šalinamas ar nuobauda sušvelninama iki įspėjimo.
4.4 Forumo administracija nekontroliuoja jūsų paskelbtos informacijos turinio ir jos šaltinio, ir už jas neatsako. Tačiau pasilieka teisę jūsų paskelbtą informaciją pašalinti, jeigu ši prieštarauja šioms taisyklėms arba LR įstatymams.\r\n Administracija, pasilieka teisę papildyti šias taisykles.
Redaguotas Elektrik 2012-11-05 01:28
Peršokti į forumą:
Paieška



Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: ballfan, Zivilis, Romiress, soulseec, VardenisPavardenis, Evaldereo

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai: 0 
Archyvas
Aukštyn