Reklama














Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » Audi - 100, 200, 5000 ir kt.
Autorius Nesiveda variklis
samotomas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Pranešimai: 99
Įstojęs: 06.04.14
Miestas: Šiauliai
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2016-01-02 23:55
Audi 100 2.3e benzinas/dujos. Su užvedimu ant benzino jau senokai turėjau bėdą, bet susigyvenau, nes buvo gaila laiko ir pinigų varyti pas meistrus galbūt visai dėl kažkokio menkniekio. Taigi: pirmą kartą užvedant benzinu variklis momentaliai vėl užgesdavo. Antrą kartą užvedus nebegesdavo, bet turėdavo padirbti ant laisvų kokias 10 min. nes kitaip paspaudus gazą apsukos krisdavo ir variklis uzgesdavo. Palaukus ar labai atsargiai pragazavus viskas budavo gerai. Kiek žinios leido apžiūrėjau gal kur orą traukia, bet sistema lyg ir sandari. Dujos dirbo be priekaištų. Prie -15 galėdavau ant jų užvest jei šalant orams neužmiršdavau ant reduktoriaus laisvas apsukas padidint.
Šiandien ryte pasikartojo lyg ir ta pati situacija. Ant benzino užvedžiau iš antro karto, tačiau perjungus dujas variklis uzgeso ir nebeuzsivedė nei ant benzino, nei ant dujų. Tiesiog suka starterį, bet net negriebia. Galiausiai nuspaudziau gaza iki dugno, maniau gal prapūs cilindrus ar kažką panašaus ir sukau gal 2 min. Šiaip ne taip užsivedė, bet variklis dar ilgai purtėsi kol pradėjo tolygiai dirbti. Jausmas lyg ne visi cilindrai iš pradžių būtų dirbę. Dujos ir toliau nedirbo net ikaitinus pilnai variklį, bet išsprendžiau bėdą pareguliavęs laisvas apsukas ant reduktoriaus. Karštu varikliu dabar bent jau nebegesta.
Taigi, reikėtų patarimo, kur pradėti ieškoti bėdų. Suprantu, kad dėl ankstesnės bėdos priežasčių gali būti nemažai, bet kaip išvengti antros bėdos, kai starteris sukasi tuščiai? Taip tik akumuliatorių užmušinėju pastoviai. Paskirstytojo dangtelis, žvakės ir laidai neseniai keisti. Jei būtų siurblys, tai neužsivestų kad ir iš 10 karto. Be to įjungus degimą girdisi, kad jis gyvas.
Redaguotas samotomas 2016-01-03 00:01
Autorius RE: Nesiveda variklis
toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Pranešimai: 4267
Įstojęs: 14.05.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2016-01-03 00:11
palauk kol atsils,gal dings antra beda ir nereikes leist pinigu del kazkokio menkniekio
Autorius RE: Nesiveda variklis
oramo
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Pranešimai: 156
Įstojęs: 29.09.13
Miestas: Klaipėda
Vairuoja: Audi S4
Parašyta 2016-01-03 10:43
Tau jau paprasciausiai krabas atidirbes savo, kaip ir visi jie,plius kuo maziau vaziuoji ant benzo tuo labiau kenkia purkstukams, nes jie nuo vakumo atsidarineja, o vaziuojnt dujom jie uzdziuva net iki tokio lygio, kad net keisti reikia juos.O geru senu nebeegziztuoja :) Didele retenybe jei pas kazka jis dar veikia gerai. O ant duju vedant prie tokio salcio uzsalo tau reduktorius, kita karta uzsivirink vandens i arbatinuka ,tai turesi kaip isoriskai jy atsildyti tiesiogiai pilant ant jo ;)


Nesvarbu kiek tech pase raso kw , Svarbu kiek i ratus ju paduoda.
Autorius RE: Nesiveda variklis
Zirniux
Klubo draugas

Atsijungęs
Pranešimai: 1
Įstojęs: 29.05.16
Parašyta 2016-06-08 21:26
As prie to patie paklausiu,buvo detos dujos o pries tai isimta krabo lekste ir atjunktas kuro surbliukas,vazineta pora sav tik ant duju po to susiruosiau baigti det dujas,uzdejus lekste ir pajungus kad dirbtu tik benzinu nebesikuria,iki krabo ateina kuras bet is jo ne laselio,bandziau rankiniu budu kilnot lekste bet irgi jokios givybes,gal zinot kas cia per stebuklai?iki duju dejimo ir krabo atjungimo, benzinu jokiu bedunebuvo.variklis 2.3
Redaguotas Zirniux 2016-06-08 21:27
Peršokti į forumą:
Paieška



Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: laurius24, deiviss, tautisx, limitted, justelisru, melinas, Mindozas, accept

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai: 0 
Archyvas
Aukštyn