Sveiki siandien dariausi suvedima ir pasirodo kazkas yra galiniu tiltui ir sake ji su laiku reiks keist , taigi ydomu kokia mazdaug galinio tilto kaina ir kiek darbas?
Vladislav parašė: as siaip pats gerai nesuprantu bet sake yra ar islinkimas ar kazkas, ir del to eda galiniu ratu vidine puse o kodel galima nepasiekt?
Jei ėda galines padangas, tai ir keisk. Nzn, kaip A4, bet bulkai B3 (jau senokai) ėmiau iš šroto tik patį balkį ir su permontavimu atsėjo apie 150 Lt.
O gal tavo A4 quadro?
Aš visada čia. Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai
Vladislav parašė: as siaip pats gerai nesuprantu bet sake yra ar islinkimas ar kazkas, ir del to eda galiniu ratu vidine puse o kodel galima nepasiekt?
Jei ėda galines padangas, tai ir keisk. Nzn, kaip A4, bet bulkai B3 (jau senokai) ėmiau iš šroto tik patį balkį ir su permontavimu atsėjo apie 150 Lt.
O gal tavo A4 quadro?
o ka apie quattro zinai ? pas mane dare geometrija ir tik gryzes namo paziurejau i popieriu ir pasirodo po geometrijos atstatymo isvirtimas vieno galinio rato liko -1.4,o kito -1.1.pagal ta popieriu jei gerai suprantu tai leistina norma nuo -0.7 iki +0.6 berots.kas gali patikslint ar verta teisybes ieskot ar cia viskas gerai yra?
nu blin nelogiska, kad nepadarytu geometrijos ir pinigus naglai nuluptu.del to ir variau, kad galiniu ratu padangas ėdė ir is akies mates ratai skersi stovi.butu ka sakę, kad nejo padaryt,o dbr nieko. as gal tam lape tas ribas negerai supratau, nes ten po trejus skaicius parasyta, mazdaug -0,7/ +0,6-0,5, va kazkas tokio.gal yra nusimananciu siuo klausimu ? nematau prasmes pas tuos pacius klaust, nes priburs belenka man nesuprantanciam.siaip lapa kaip irodyma turiu, jei zinociau, kad blogai padare tai pagrizciau,kad perdarytu
virsininkas88 priklauso nuo to kiek yra pabeges suvedimas,bet siaip nuo skarbonkes nepraeis,per plonos,nebent ten kelis kart sulenkt isvirtimas padangu negriauzia tik blogas suvedimas