tai va, vaziavau ir uzgeso audele tdi, uzkuri ir uzgesta, nutempiu, su kompu patikrina ir numykia, sako viskas gerai, tempiu kitur, jau kur konkreciai dyzelius remontuoja, sakau fsio, siurblys turbut parejo...tie patikrina, vos ne visa kuro sistema isarde...sako, gal tu cia mus tikriniar ka , tu kuro isipilk, bakas tuscias...tai va toks nuotykis, tik cia nebuvo tas pavadinkim gedimas del ko uzgeso automobilis ir turejau tiek vargo, ne ne, ne tarpine tarp vairo ir sedynes Pasirodo sugedo kuro dacikas, kuris bake rode dar apie 10 ltr. virs rezervo, o bakas jau tuscias buvo P.S.laikykit baka sklidina
Autorius
RE: kam idomu, juokingas gedimas, parasykit ir Jus
neesu tuo tikras bet pacioje propkeje, kuo baka uzsuki. nors Yra ir kazkoks garu surinkejas po kapotu, surenka benzo ar kieno ten garus. ai net nezinau
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]
Dabar: Opel Signum 2.2 dti 92Kw Juoda
Buvo: Audi A6/C5 2.4 V6 121Kw Juoda Universalas
Buvo: Audi A3/8L 1.6 74Kw Melyna
Buvo: Audi 80/B3 1.8s 66Kw Pilka sedanas
Autorius
Man irgi teko vienam (zioplam) zmogeliui pagelbet Susistabdo mane zmogelis ir praso repliu su atsuktuvu. Aisku paskolinau ir ziuriu ka darys. O jis pasikeles kapota kuro slangute nusukes kad pucia su burna. Nuejau prie jo ir klausiu ka cia darai? Sako ai uzsikiso kuro sistema, nebevaziuoja masina. Pradejau as ziureti, pabandziau papusti ir jauciu kad kazkaip per lengvai gargaliuoja bake. Sakau kuro pas tave nera ojis man rekia isverstom akim bakas pilnas, paziurek. Zvilgtelejau vidun, o ten zemiau raudono tai paaiskinau kur turi buti rodykle kai bakas pilnas ir nutempiau iki degalines aisku ipilus kuro uzsikure
Audi nečiaudi
Autorius
Martux parašė:
Man irgi teko vienam (zioplam) zmogeliui pagelbet Susistabdo mane zmogelis ir praso repliu su atsuktuvu. Aisku paskolinau ir ziuriu ka darys. O jis pasikeles kapota kuro slangute nusukes kad pucia su burna. Nuejau prie jo ir klausiu ka cia darai? Sako ai uzsikiso kuro sistema, nebevaziuoja masina. Pradejau as ziureti, pabandziau papusti ir jauciu kad kazkaip per lengvai gargaliuoja bake. Sakau kuro pas tave nera ojis man rekia isverstom akim bakas pilnas, paziurek. Zvilgtelejau vidun, o ten zemiau raudono tai paaiskinau kur turi buti rodykle kai bakas pilnas ir nutempiau iki degalines aisku ipilus kuro uzsikure
Jis gal su automobiliu pirmą kartą važiavo? Absurdas kažkoks.
Autorius